BA Bygg Fastigheter i Eslöv

Välkommen till nya BA Bygg Fastigheter!

BA Bygg Fastigheter Nyhetsbrev augusti 2013
BA Bygg Fastigheter

Nytt utseende och ny hemsida

Välkommen till BA Bygg Fastigheters första nyhetsbrev! Och välkommen till en ny, mer informativ och uppdaterad hemsida! Här finns fler funktioner än vad vi har haft tidigare. Till exempel kan våra hyresgäster felanmäla direkt via hemsidan. Vi har nu också möjlighet att lägga ut mer information så som lediga objekt.

Det här är vårt nya grafiska utseende och du kommer inom kort att märka att våra fastigheter, bilar och allt tryckt och digitalt material antar det nya utseendet. Tillsammans med kommunikationsnätverket Portal413 har vi arbetat fram såväl ny logotyp, ny grafisk profil samt ny hemsida. Vi är kanske för flertalet Eslövsbor kända för vår byggkompetens, men att vi dessutom är ett stort fastighetsbolag vet inte så många.

Vi har närmare 500 bostäder i ett 40-tal centralt belägna fastigheter och över 13 000 m2 lokalyta. Vi erbjuder lokaler av alla slag från små kontorslokaler på 50 m2 upp till stora gym, vårdcentraler och kontor på 3 500 m2. Läs gärna vad våra hyresgäster tycker om oss!

Kontors och handelslokaler på bästa läge

Eftersom vi arbetar med ett långsiktigt hållbart förvaltande av fastighetsbeståndet har vi alltid någonting stort eller litet på gång. Ett av dessa är återuppbyggnaden av fastigheten Örnen 18, med adress Vasagatan 3 i Eslöv, som brann ner 2010. Örnen står klar för inflyttning hösten 2013.

När vill du flytta in? Här kan vi skapa härliga kontorslandskap av valfri storlek. Eller varför inte en butik med perfekt läge med parkering precis utanför entrén? Som granne har du ICA Kvantum, Fitness24Seven och Överskottsbolaget bland annat. Och inte minst Eslövs Station. Läs mer »

Ge oss gärna feedback på såväl detta nyhetsbrev som på hemsidan och dess funktioner! Du som har fått detta nyhetsbrev är antingen hyresgäst hos oss, arbetar med oss, för oss eller har stött på oss i något annat forum.

Varmt välkommen till nya BA Bygg Fastigheter!