BA Bygg Fastigheter i Eslöv

Lediga lägenheter Torpstigen 2

bostadsvaljare.jpg

 

Torpstigen 2 är en nyproduktion av 177st lägenheter med hög standard. Placerat med 7 minuters gångavstånd från tågstationen och lättillgängligt även med bil. Byggnaden är i 5 samt 7 plan och är den tredje och sista etappen i färdigställandet av det nya bostadsområdet på Kv. Rådjuret i Eslöv. Det finns område för lek, grillplats och utegym i anslutning till fastigheten. Alla lägenheter har balkong och de flesta lägenheter har dessutom en uteplats på den breda loftgången. Det finns en gemensam solterrass på våning 6 med möjlighet till umgänge och fin utsikt över östra delarna av staden. Alla rum har ekparkett och det finns gott om förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden på 265 cm ger rymd och ljus till lägenheterna. Porttelefon finns i hallen och via den släpper ni in era gäster. Alla dörrar i fastighetens allmänna utrymmen öppnas med taggar för enkel passage och med samma taggar öppnas lägenhetens postbox som finns i trapphuset.

För den bilburna finns möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats samt laddning av elbil. Utöver tvättmöjligheterna i lägenheten finns även en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Köket är utrustat med inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, inbyggd ugn och glashäll. Badrummet är bestyckat med 3st inredningsskåp, elektrisk golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Det ingår ett förråd i källarplan.

Lägenheterna förmedlas via BoplatsSyd och även här, via vår egen hemsida.

 

torpstigen_2_unit01_1200x900.jpg

torpstigen_2_unit02_1200x900.jpg

torpstigen_2_unit03_1200x900.jpg