Nyproduktion, 90 lägenheter, på Målaren.

Mitt i Eslövs city kompletterar vi nu bebyggelsen i kvarteret Målaren med två nya huskroppar i fem respektive sex våningsplan.
Här uppför vi 90 st moderna lägenheter på mellan 1 rok till 3 rok. Ytorna varierar mellan 41 kvm och 87 kvm. Det blir lägenheter med hög standard vilket innebär ekparkettgolv, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, modernt kök, kaklade badrum och klinker i hallar. Samtliga lägenheter kommer att ha två uteplatser – en på balkongen och en på loftgången.
Via garaget kommer man direkt in i fastigheten – vilket är både praktiskt och säkert. I källarplanet finns gemensam tvättstuga, förråd och cykelgarage. I markplan anlägger vi en härlig uteplats med grönytor, lekplats, grillmöjligheter och utegym.
Bygget är nu i full gång och planeras vara inflyttningsfärdigt från januari 2016.

Nu finns information om nyproduktionen ute på hemsidan. Den som vill kan titta på alla lediga objekt inkl. planlösningar. Observera att hyrorna är preliminärt satta. Bokad lägenhet försvinner från hemsidan.

Är du ute efter ett modernt och trivsamt boende? Passa på att anmäla intresse för lägenheterna omgående! Detta gör du genom all klicka in på lediga lägenheter och scrolla ner till Bryggaregatan 14 eller Kanalgatan 30.

Vill du träffa oss och diskutera ditt intresse för en av lägenheterna? Ring gärna och boka tid för en träff!

Tel: 0413-61180 (kl. 09-12)

Mejl: info@babyggfastigheter.se

Vill du följa byggnationen? Klicka in på "Projekt-Målaren 8"

Här lägger vi kontinuerligt upp bilder efter hand.

malaren_8_visualisera-mini.jpg

malaren-bilder.jpg